Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşın tüm ihtiyaçlarında yanında oluyor.

Her geçen gün hizmetlere bir yenisini ekleyen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın talimatıyla başlayan ve Berberler Odasının desteğiyle süren evde kuaför hizmetinden vatandaş oldukça memnun. Niğde Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz kuaför hizmeti kapsamında engelli, rahatsızlığı sebebiyle evinden çıkamayacak durumda olan vatandaşların evlerine kuaför gönderilerek hassas ve titizlikle, memnuniyet odaklı, kişisel bakım ve kuaförlük hizmeti sunuluyor.

Belediye Başkanı Rifat Özkan bu kapsamda evde kuaför hizmetinden yararlanan iki haneye ziyaret gerçekleştirdi. “Şehrimizin en ücra köşesine hizmet ulaştırma çabasında olurken, tüm vatandaşlarımıza da ulaşmanın gayretindeyiz” diyen Başkan Özkan; “Gönül Belediyeciliği yapıyor insan odaklı hizmet üretiyoruz. İhtiyacı olan hemşehrilerimizin yanında oluyor şehrimizi birlikte yönetmenin gayreti içerisinde özveri ve güvenle çalışıyoruz. Bu doğrultuda vatandaşımıza sunduğumuz evde kuaför hizmeti için Berberler Odası Başkanlığının da emeği var. Onlara da verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi birlikte çalışıyor şehrimizi birlikte yönetiyoruz” dedi.

Evde kuaför hizmetinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar da Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletirken; “Başkanımızdan Allah razı olsun. A’dan z’ye tüm ihtiyaçlarımızda yanımızda oluyor bize destek veriyor. Evde kuaför hizmetinden de çok memnunuz. Bize bu hizmeti sunduğundan dolayı Sayın Başkanımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz” dediler.
 
Editör: TE Bilişim