Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Atasanayi Bölgesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya gelerek esnafın talep ve isteklerini dinledi.

Belediye Başkanı Rifat Özkan esnafla buluşmaya onların sorunlarını çözmek için esnaf toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Başkan Özkan bu kapsamda Atasanayi Sitesindeki esnafla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Özkan burada yaptığı konuşmada; “Allah hayırlı işler versin kazançlarınızı bereketli eylesin. Biz belediye olarak sizin iş yaptığınız alanlarda özellikle üzerimize düşen, sizin kendi bölümleriniz dahi olsa daha iyi şartlarda ticaret yapmanız ve daha iyi şartlarda olmanız açısından elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu açıdan da sizlerle bir araya gelelim sohbet edelim istedik” dedi.

Başkan Özkan; “Kavşak düzenlemelerini yeniden gözden geçireceğiz. Sadece büyük bir ışıklı kavşak olarak dönüşe izin vereceğiz. Daha güvenli bir yolculuk için elimizden geleni yapacağız. Bu arada 368 dükkanlı sanayi sitesi yaptırıyoruz. Aşağıdaki eski sanayiyi de buraya getireceğiz. Sanayiyi birleştireceğiz. İki sanayiyi de altgeçit olarak karayollarına yaptıracağız. İki sanayiyi bütünleştireceğiz altgeçitle de birleştireceğiz inşallah” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim