Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Demirciler ve Oto Tamircileri Oda Başkanı Turgut Taygur ve Atasanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kılıç ile sanayi sitesini gezerek sanayi esnaflarının istek, talep ve sorunlarını yerinde birebir dinledi.

Başkan Özdemir, Hemşerilerimizin ihtiyaçlarını ve önerilerini istişare ederek eksiklerin giderilmesi noktasında çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu kapsamda sanayi esnafımızı ziyaret ederek istek ve taleplerini yerinde dinledik. Büyüyen Şehir Niğde için hizmete devam” dedi.

Sanayi esnafını ziyaret ettiği sırada Klasik otomobille sanayi turu atan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Hep yarınlarımızı düşünerek ileriye yönelik ilimize yatırımlar yapacağız. Sanayi esnafımızın ilimiz adına ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Halkın arasında biri olarak sürekli esnafımızla istişare halinde olacağız. Esnaflarımızın sorunlarını yerinde görmek için sık sık ziyaret ediyoruz ve de etmeye devam edeceğiz. Esnafımız bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Bizi ilgilendiren ve yardımcı olabileceğimiz her konuda esnaflarımızın bildirdiği tüm sıkıntıları giderip talep edilen tüm ihtiyaçları karşılamak için ne lazımsa yapmak için Niğde belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Başkan Özdemir’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Taygur ise; “Bizlerden yardımını esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Emrah Özdemir’e sanayi esnafımız ve odamız adına teşekkür ederiz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim