Türkiye genelinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 100 fidan bağışında bulunarak kampanyaya desteğini gösterdi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Merkezi Ankara’da bulunan ve Türkiye genelinde ormancılığı geliştirmek ve orman yangınlarıyla mücadele hizmetleri veren, Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Hizmetleri Destekleme Vakfı’na 100 adet fidan bağışında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan 11 Kasım saat 11.11 geçe 11 milyon toprakla buluşuyor Geleceğe Nefes kampanyası desteğini 100 fidan bağışlayarak sosyal medyadan duyuran Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Tarım ve Orman Bakanlığımızın başlattığı "Geleceğe Nefes" kampanyasına 100 adet fidan bağışında bulunarak bizler de katıldık. Değerli hemşerilerim sizlerde 11 Milyon Fidan seferberliğine verdiğiniz destekle hem çocuklarımızın, hem de şehrimizin geleceğine katkıda bulundunuz, Geleceğe Nefes oldunuz hepinize teşekkür ediyorum. 11 Kasım saat 11:11'de fidan dikim alanlarında bekliyor olacağız” dedi.

Başkan Özdemir’e OGEM Vakfı tarafından Fidan Bağış Sertifikası gönderildi. OGEM Vakfı Genel Müdürü Recep Katı imzasıyla gönderilen sertifikada; “Sayın Emrah Özdemir, daha yeşil bir Türkiye amacıyla 100 adet fidan bağışladınız. Bağışladığınız fidanlardan dolayı teşekkür ederiz” denildi.

ÖZDEMİR NİĞDELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Emrah Özdemir, Niğde’de yeşil alanların çoğaltılması için Niğde Belediyesi olarak çalışma yaptıklarını bunun yanında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Geleceğe Nefes Projesi ile 11 Milyon fidanın toprakla bulaşacağını belirterek, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın başlattığı “Geleceğe Nefes Ol” kampanyasına fidan bağışında bulunarak bizlerde katıldık. Niğdeli hemşerilerimizde 11 milyon fidan seferberliğine büyük destek verdi. Çocuklarımızın hem de şehrimizin geleceğine katkıda bulundu. Gelece Nefes Ol projesine destek veren bütün hemheşirelerimize teşekkür ediyorum. 11 Kasım saat 11:00 de bütün Niğdelileri fidan dikim alanlarına bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim