Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 7’den 70’e tüm Niğdelilerin gönlüne dokunmaya devam ediyor. Başkan Özdemir yoğun hafta sonu mesaisinde sosyal medya üzerinden gelen davete kayıtsız kalmadı.

Niğdelilerin soruları ve sorunları ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Emrah Özdemir yoğun çalışmalarının yanında sosyal medyadan gelen davetleri de geri çevirmiyor.

Gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Özdemir, mümkün olduğunca esnafla bir araya gelmek istediğini dile getirerek; “Her fırsatta mahalleleri ziyaret etmeye esnaflarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bizleri sosyal medyadan çay içmeye davet eden 'Komagene Yukarı Kayabaşı Şubesi'ni ve el yapımı ürünleriyle kendine hayran bırakan 'Köhne Clock'u ziyaret ederek çay eşliğinde hem muhabbete doyduk hem sanatın güzelliğine” dedi.

Belediyenin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in, sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar başkana olan sevgilerini dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim