İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na bağış İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na bağış

Muhtarlardan gelen istek ve talepleri dinleyen Başkan Özdemir, muhtarların isteklerini tek tek not etti. Başkan Özdemir; “Mahalli idarelerimizin mihenk taşları, gözümüz, kulağımız muhtarlarımızla bir aradaydık. Hep birlikte, el ele, istişare ile yola devam inşallah.” Dedi. 
MUHTARLARIMIZ BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZDIR
Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Özdemir; “Muhtarlarımız, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızdır. Muhtarlarımız bir anlamda hem halkın temsilcisi hem de bizi temsil eden bir görev ifa etmektedirler. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle muhtarlarımızdan alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz.” Dedi.
VATANDAŞLARIMIZLA ARAMIZDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYORLAR 
"Belediye hizmetlerimizin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında muhtarlarımızı belediyemizin gören gözü ve uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir görevi yerine getirdiklerine inanıyorum.” Diyen Başkan Özdemir; “Belediyemizle vatandaşlarımız arasında adeta bir köprü görevinde bulunan muhtarlarımızla oluşturduğumuz güç birliğiyle Niğde’mize daha etkin ve kaliteli hizmet sunma gayreti içindeyiz. Muhtarlarımız yerel hizmet çarkının en güçlü dişlileridir ve bu dişli olmadığında çoğu zaman bu çark dönmez. Muhtarlarımız, bulundukları yerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devletimiz arasında iletişimi sağlamaktadırlar.” İfadelerini kullandı.(Niğde Belediyesi)