Her fırsatta sosyal belediyeciliğin önemini vurgulayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, her hafta düzenlenen halk gününde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir her hafta Çarşamba günü saat 14:30 - 17:30 arası belirlediği görüş gününde makamında vatandaşların taleplerini dinliyor. Halk görüşünde ziyarete gelen vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Özdemir; “Niğde hepimizin şehri. Birlikte yaşadığımız ve hayatımızı idame ettirdiğimiz güzel şehrimizde hemşerilerimizin isteklerine cevap verebilmek adına hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Yoğun geçen çalışma tempomuzdan dolayı hemşerilerimize daha çok vakit ayırabilmek ve taleplerine özveri ile cevap oluşturmak için belirlediğimiz halk gününde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Programlı bir şekilde sürdürdüğümüz hizmetlerimize, gelen talepleri de ilave ederek toplumumuzun her kesimine hitap etmiş olacağız. Önemli bir ihtiyaç olan istihdam sorununu şehrimizde çözüme kavuşturmak ve daha yaşanabilir bir Niğde oluşturmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye binamız içerisinde oluşturduğumuz istihdam ofisi ile de belediyemize gelen iş taleplerini ihtiyaçları doğrultusunda özel sektörle paylaşıyor, hemşerilerimizin istihdamı için köprü olmaya çalışıyoruz. Büyüyen Şehir Niğde’miz için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Niğde Belediyesi tarafından her hafta gerçekleştirilen Halk günü toplantısında , vatandaşların istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği ?Halk Günü Toplantıları? devam ediyor. Göreve başladığı günden bu yana binlerce vatandaşla Halk Günü´nde bir araya gelen Başkan Özdemir, vatandaşlarla bire bir görüşerek istek ve taleplerini dinledi.

Niğde belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sağlıklı bir iletişim kurduklarını söyleyen Başkan Özdemir; Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, ve onların talep ve beklentilerini karşılamak. Halk Günü toplantısına katılmak isteyen vatandaşlarımız belediye giriş katında bulunan Beyaz Masa´ya başvurarak burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkânı buluyor. Vatandaşlarımızın istekleri, şikâyetleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla birebir görüşerek sorunların giderilmesi konusunda Başkan Yardımcılarım ve Daire Müdürlerim ile bana iletilen şikayetleri çözüme kavuşturuyoruz. Aynı zamanda bu toplantılarda, Niğde Belediyesi olarak gerçekleştirildiğimiz projeler hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz? dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim