Başkan Erat’a Anlamlı Teşekkür Pankartı

Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT’a yaptığı başarılı güzel hizmetlerden dolayı Yanıkkapı Sakinleri Teşekkür Pankartı astı.

Bor Belediyesinin ilçe genelinde yaptığı güzel hizmetleri halkın beğenisin kazanmaya devam ediyor.

 Bor Yanıkkapı Mevkiinde bir süre önce, Belediye proje uygulaması kalıcı güzel hizmetlere imzasını atıyor. İlçe halkının geçim kaynağı olan ve bölgede tarımsal gıda üretemi sağlayan tarımsal alanların sulamasını sağlayan eski toprak sulama kanallarının belediye tarafından beton kanala dönüştürülerek ıslahının ardından, yapılan beton su kanal ve ırmakların güzergâhının yol genişletme ve asfalt yol çalışmaları ile birlikte, Bor Belediyesi-Halk’ la el ele vererek güzel işlere imza atmaya devam ediyor.

 

Bor Belediye Başkanı ERAT, daha önce Bor Yanıkkapı sakinleriyle bir araya gelerek yapmayı düşündüğü çalışmalarda belediye yardımcı olunmasını dile getirmiş, mevcut sulama kanallarının günümüz sulama tekniğinde yapılması gerekliliği çiftçilerimize getirilecek olan kolaylık ve kazanımlarını aktarmasıyla, bu yapılacak çalışma ile birlikte mevcut dar olan bağ bahçe ve tarla yollarının da genişletilmesinin önemi, bu sulama kanalı yapımı ile birlikte aynı güzergâh üzerindeki arazi sahiplerinin umuma açık yolların genişletilmesi için yola terk yaparak yolun genişletilmesine büyük katkıda bulunulmalarını istemiş ve yola bağış yapılan alanların ve yıkılan duvarların yerine yeniden mülk sahipleriyle ortak duvarlarının yapımının sözünü almıştı.

 

Bor Belediyesince beton su kanalı yapımının ardından, eski ırmak ve yol sınırında yıkılan bağ ,bahçe duvarlarının ortaklaşa yapımı tamamlanmış,Belediye bu yapılan beton ırmak güzergahını yeniden toprak dolgusu ve yol tasfiyesini tamamlayıp, 7 metre eninde yaklaşık 5 kilometre  uzunlukta çakıl asfaltlama çalışmasını kısa sürede tamamlanması vatandaşların memnuniyetini dile getirmeye devam ediyor.

 Bor Yanıkkapı sakinleri Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT’a Bor’da yapılan güzel hizmetlerinden ve yaptığı yol genişletmesi ve asfaltlama çalışmalarından dolayı bağ yoluna  “Teşekkür Ederiz” pankartını astı.




 





Editör: TE Bilişim