Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı bugün gerçekleştirildi.

 

Vali  Alim Barut başkanlığındaki toplantıya,Kaymakam Muammer BALCI,Belediye Başkanımız Sıtkı ERAT,Fen işleri müdürü Hasan TURGUT ve Organize sanayi müdürü Yavuz KAVAKLIOĞLU katıldı.

 

Çinli yatırımcıların gündem maddesi olduğu toplantıda ayrıca, yatırımcıların durumları değerlendirilip , yatırımcılara yer tahsisi yapıldı.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ilçemiz Salı Pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.


        İlçemiz Salı Pazarını sık sık gezip inceleyen Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Pazar esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve isteklerini dinledi. Pazarda bütün tezgahları tek tek gezerek hayırlı işler dileğinde bulunan Başkan Erat, Pazar esnaflarının istek ve taleplerini dinledi.



Başkan Erat Salı Pazarının ilçe için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek; “Salı Pazarımız ilçemiz için büyük bir öneme sahip, esnaflarımız ve halkımızın buluştuğu Salı pazarında Halkın ve esnafın mutlu olduğunu görmek başarılı bir iş yaptığımızı bize bir kez daha gösterdi” dedi.



        İlçemiz hizmete açılan ve birçok esnafın faaliyet gösterdiği Kapalı Pazar Yerini gezerken esnafla ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Erat, esnaf ve vatandaşların büyük ilgi ve teveccühü ile karşılaştı.



        Pazar Esnafı tuvaleti, temizliği ve yürüyen merdiveni ile alışveriş için gelen vatandaşların ve biz esnafların her türlü ihtiyacını karşılayan bir tesis olan kapalı Pazar yerini bizlere sunan Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a teşekkür ediyoruz dediler.



        Vatandaşlar ise Pazar Yerinin Üzerinin kapatılarak hizmete girmesinden son derece memnun olduklarını belirterek, artık yağmurdan kardan ve çamurdan korkmadan alışverişlerimizi yapabiliyoruz. Bu hizmetin sunulmasından dolayı sen derece memnunuz Başkanımıza teşekkür ediyoruz şeklinde konuştular.



        Başkan Erat ise esnaf ve vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve teveccühden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “İlçemizin ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye ve hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bor’a ve Bor Halkına hizmet etmenin bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bundan sonrada halkımıza elimizden gelen en güzel hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 









 

Editör: TE Bilişim