Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, daha öncede birçok kez ziyaret ettiği Bor Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

 

 

Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Erat, sohbet ettiği esnafların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. Bor Yeni Sanayi Esnafı da kendilerini ziyaret ederek sıkıntılarını ve sanayi sitesinin problemleriyle yakından ilgilendiği için Başkan Erat’a teşekkür ettiler.

 

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Yeni Sanayi Sitesinin  hem hizmet almasına, hem de sorunların çözümüne önem verdiklerini belirterek: “ Bor Yeni  Sanayi Sitesi’nin her alanda hizmetin en iyisini hak ettiğine inanıyorum. Belediye hizmetleri noktasında Yeni Sanayi Sitemize ayrı bir önem veriyoruz.” dedi.

 

 

Başkan Erat, Yeni Sanayi Sitesi Esnafı ziyaretinde sanayiye yapılacak olan hizmetler hakkında da esnaflara bilgi verdi. Erat: “Şu anda belediye olarak sanayide çalışmalarımız devam ediyor. Sanayimizin ana caddesinde orta refüjü daraltarak yol genişletme çalışmasını başlatıyoruz. Buradaki çalışmalar bittikten sonra asfalt sezonunda Yeni Sanayi Sitemizin ana caddesini ve ara caddelerini asfaltlayacağız” dedi.

 


Editör: TE Bilişim