Niğde Defterdarı Cabir DÖNER ve heyeti Başkan Sıtkı ERAT’ a makamında ziyarette bulundu.

 Vergi Haftası nedeniyle, Bor Belediye Başkanı ERAT’ a ziyarete; Niğde Defterdarı Cabir DÖNER, Defterdar Yrd.Savaş YILMAZ, Vergi Dairesi Müdürü Beyhan ÖZKALALI, Milli Emlak Müdürü Mehmet ERTEKİN, Personel Müdürü Mustafa EKİZ, Bor Vergi Dairesi Müdürü Mehmet KAHRAMAN, Gelir Müdürü Harun AYGÜN, Milli Emlak Denetmeni Yusuf DÖRTTEPE, Niğde Muhasebeciler Odası Bşk. Adnan ZEREN,  Bor İlçesi Mali  Müşavirleri, Murat ÇOPUR, Ali Uğur BATTAL, Ali PAMİR, Kemal KORKMAZ katılımda bulundu.

 Niğde Defterdarı Cabir DÖNER Vergi Haftası dolayısı ile yaptığı konuşmada, “Verginin toplum kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünün, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla düzenlenen Vergi Haftası, bu yıl 21-27 Şubat tarihleri arasında kutlanmaktadır” dedi.

“Vatandaş olarak unutmamamız gereken nokta, toplanan verginin bu toplum için harcanıyor olmasıdır” diyen DÖNER, “ Vergi kaybedildiği zaman kaybeden bu toplumdur. Bu nedenle bütün insanlarımızın toplanan verginin kendilerine harcandığının bilincinde olması gerekmektedir. Ülkemizin güçlenmesi ve topyekun kalkınmamız için vatandaş olarak vergi ile ilgili görevlerimizi yerine getirmek zorundayız” şeklinde konuştu.





Editör: TE Bilişim