Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Nevşehir'de gerçekleşen AK Parti 5. Olağan İl Kongresine katılarak Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.



 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hafta sonunu yoğun bir program takibi ile geçirdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Nevşehir'de düzenlenen AK Parti 5. Olağan İl Kongresine katılarak parti genel merkezi yöneticileri ile bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımı ile gerçekleşen kongre öncesinde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

 

Gölcük Beldesine ziyaret

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Nevşehir'den Niğde'ye dönüşünde Gölcük kasabasını da ziyaret ederek belde parti başkanı Eyüp Avşar'ı ve belde teşkilatıyla bir araya geldi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı yoğun ilgi ile karşılayan belde halkı ziyaretlerinden dolayı Başkan Akdoğan'a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

Hayırlı olsun ziyareti

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'de yeni açılan işyerini de ziyaret ederek iş yeri sahibine ve çalışanlara hayırlı olsun temennisinde bulunarak helal ve bol kazanç elde etmelerini temenni etti. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan iş yeri çalışanlarının isteği üzerine hatıra fotoğrafıda çektirdi.

 

Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor

 

Niğde Bor yolu arasında bulunan şehrin ana girişlerinden biri olan Bor yolunda çalışmalar hava şartlarına rağmen hızlı bir şekilde devam ediyor. Hafta sonu yoğun bir program takvimi izleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Bor yolunda devam eden çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Diğer yandan eski fertek yolu cıvarında yapılan alt yapı çalışmalarını da inceleyen Başkan Akdoğan, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için gerekli titizliğin gösterilmesi talimatını verdi.

 

Şehrimizi Beraber Yönetiyoruz

 

Diğer yandan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyaretlerini sürdürerek, toplumun her kesimine ulaşmaya ve isteklerini dinlemeye devam ediyor.

 

Niğde için birlik ve beraberlik göstergesini, gerçekleştirdiği ziyaretlerle ortaya koyan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hiç bir ayrım gözetmeksizin toplumun her kesimine ulaşmaya ve onların fikir ve isteklerini dinlemeye gayret gösteriyor. Hizmet etmenin somut çalışmalar dışında gönüllere girerek birlik ve beraberlik içerisinde şehri ileriye taşımak olduğunun bilinci içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ziyaretlerle hemşerilerini ve Sivil Toplum Kuruluşlarını dinlemeye devam ediyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Himmetli Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ve Çukurkuyulular Derneğini ziyaret ederek istek ve temennilerini dinledi.

 

Belediye Başkanı Akdoğan ziyaretlerini sürdürüyor

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Hemşerilerimizle beraber olalım hal hatır soralım düşüncesi ile derneklerimizi ziyaret ediyoruz. Toplumumuzun her katmanını fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Derneklerimizin bizden bir isteği var mı? Belediye hizmetleri hakkında düşünceleri neler. Niğde için düşünceleri akıllarında olan projeleri var mı? Bunları dinlemek için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Seçimden önce de söylediğimiz gibi şehrimizi beraber yöneteceğiz beraber idare edeceğiz. İstişarede bulunmak düşünceleri dinlemek için de fırsat buldukça ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim