Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan iftar yemeği düzenledi.
 
Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeği sonunda bir konuşma yapan Başkan Akdoğan terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıları da bir kez daha şiddetle kınadı.
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar yemeğinde daha bir araya geldik. Niğde’mizin her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle yola çıktık. Belediye olarak çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. İnşallah bütün ilçelerimizle birlikte Niğde’mizi daha güzel günler bekliyor. İftar yemeğimize katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Başkan Akdoğan; “Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu hain saldırıları gerçekleştiren terör örgütünü ise bir kez daha lanetliyorum. Bu hainlerin yaptıkları yanlarına kar kalmayacak. Şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak. Bu büyük millet bu büyük devlet birkaç tane çapulcuya meydan bırakacak değildir. Başbakanımızın dediği gibi artık sözün bittiği yerdeyiz. Bundan sonra konuşma değil uygulama zamanıdır. Bundan sonraki gelişmeleri hep beraber yaşayacağız” şeklinde konuştu.













Editör: TE Bilişim