Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu, hastane personeline kolaylık diledi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cuma günleri periyodik hale getirdiği hasta ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor. Cuma namazı öncesinde Niğde Devlet Hastanesi’ne giden Başkan Akdoğan, yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.  Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Necati Sarı tarafından karşılanan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, tedavi gören hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Akdoğan, hastane personeline de çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi.

İnsanın en önemli değerlerinden birinin de sağlık olduğuna vurgu yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “Sağlıklıyken sağlıklı kalabilmeyi başarmak önemlidir. Ancak hastalık da sağlık da insan içindir. Hasta ziyareti ise bizim kültürümüzün en güzel örneklerinden biridir. Bu vesileyle tedavi gören hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Hekimlerimize, sağlık görevlilerimize ve hastane personeline görevlerinde başarı diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim