Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) öğrencilere aşure ikram etti, eğitim alanını gezen Başkan Akdoğan, poligonda silahları inceledi. 

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Muharrem ayı nedeniyle okullarda ve cami önlerinde aşure ikramlarını sürdürüyor. Hergün farklı okullarda ve Cuma günleri de cami önlerinde öğrencilere ve vatandaşlara aşure ikram eden Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Polis Meslek Eğitim Merkezi’ndeki öğrencileri de unutmadı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce hazırlanan aşureden POMEM öğrencilerine aşure ikram etti.

Eğitim alanını Polis Meslek Eğitim Müdürü Sami Ekim ile birlikte gezen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, burada eğitim gören öğrencilere başarı diledi. Başkan Akdoğan, atış poligonunda silah ve teçhizatları da inceledi.

Eğitim alanındaki büyük kartal figürünün önünde, okul yöneticileri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Akdoğan, bu alandaki çevre düzenlemesi çalışmalarını Niğde Belediyesi olarak üstlenebileceklerini bildirdi.

Niğde POMEM Müdürü Sami Ekim de aşure ikramı ve ziyaretlerinden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim