Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi tarafından açılan Bilgisayarlı Ön Muhasebe ve Aşçılık kursunda kursiyerlerle bir araya geldi.

Bilgisayarlı Ön Muhasebe Kursu ve Aşçılık kursunda eğitim alan grubu, ziyaret eden Akdoğan, kursiyerlere başarılar diledi.

Aşçılık eğitimi alan kursiyerlerin ziyaretine Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın yanı sıra AK Parti Niğde Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Ak Parti İl ev İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.

25 kişilik gruplar halinde eğitim alınan kursların eğitmenlerinden çalışmalara hakkında bilgi alan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediyesi olarak bu tür kursları açarak, kursiyerlerimize faydalı olmanın onları meslek sahibi yapmanın gayretindeyiz. Talep olması durumunda kurslarımız artarak devam edecek. Örneğin, enstrüman kursları açarak gelen isteklere cevap veriyoruz. Diğer yandan Aşçılık kursumuz devam ediyor. Belediye olarak açtığımız bütün kurslara talebin çok olduğunu görüyoruz” şeklinde konuştu.





Editör: TE Bilişim