Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ankara'da bazı ziyaretler gerçekleştirerek Niğde için önemli görüşmelerde bulundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerçekleştirdiği ziyaretlerde Niğde için yapacağı projeler hakkında görüşmeler yaparak fikir alışverişinde bulundu.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, TOKİ Başkanlığına ve Devlet Demir Yolları Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Niğde için yapılacak projeler hakkında görüştü.

 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Devlet Demir Yolları 2. Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Bölge Müdürümüz Sayın Şehabeddin Gedikli ile bir araya geldik. Belediyemizce hazırlanan ve Niğde Tren Garı içerisine yapılması planlanan Alt Geçit Projesi'nin ihalesi hakkında istişare ettik. Diğer yandan TOKİ Başkanımız Sayın M. Ergün Turan'ı da ziyaret ederek Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Alanı ikinci etap ihalesi için startı verdik. İkinci etap sınırları İmam Hatip meydanından itibaren başlamaktadır. Ayrıca 1700 konut, 2 okul, öğrenci yurdu ve ticaret alanlarının yapımı gerçekleştirilecektir. İlimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bu büyük projede desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 


Editör: TE Bilişim