Niğde Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü personeli yoğun kar yağışı sonrasında karla mücadeleye kaldığı yerden hızlı ve etkin bir şekilde devam ediyor. 

Kentte karla mücadele hummalı bir şekilde sürerken Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da gece mesaisinde olan ekiplerin çalışmalarını denetledi. Akdoğan denetlediği ekiplerle birlikte kar küredi. Niğde Belediyesi, kar yağışının etkisini artırarak sürdürdüğü kentte vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler trafik akışında ve yayaların herhangi bir aksilikle karşılaşmaması için hummalı bir şekilde çalışıyor.

3 Vardiya 40 kişi
3 vardiya olarak günün 24 saati kar küreme ve tuzlama çalışması yapan ekipler diğer yandan da ATV aracıyla kaldırım ve ara sokaklara solüsyon atarak olası kazaları önlüyor. Karla mücadele çalışmalarını Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sürdürürken Temizlik İşleri personeli de çalışmalara ortak oluyor. 40 kişinin yer aldığı ekip sayesinde herhangi bir sorun olmadan kış mevsiminin atlatılması sağlanıyor.

Başkan Akdoğan da karla mücadele ekibinde
Ekiplerin şehir genelinde sürdürdüğü karla mücadeleye Belediye Başkanı Akdoğan da destek verdi. Gece vardiyasında çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen Akdoğan kar küreme yaparak çalışmalara ortak oldu. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kar yağışının etkili olmaya başladığı saatten itibaren karla mücadelenin başladığını belirtti. Şehirde son yılların en yoğun kar yağışı ve en sert kışının yaşandığına vurgu yapan Akdoğan, "Vatandaşlarımızın kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi, ulaşımda sorun yaşanmaması için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri personelinin sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarına Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz de dahil oldu. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için karla mücadele ekiplerimiz günün her saatinde kesintisiz olarak hizmet verecektir’’ dedi.
Editör: TE Bilişim