Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmaların devam ettiği bölgeleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan binaların hızla yükselmeye başladığı Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm  alanını ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Bir süre incelemelerde bulunan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kentsel Dönüşüm alanındaki yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Şehitlik girişinde düzenleme çalışmaları devam ediyor
 
Niğde Belediye Başkanlığı tarafından şehir girişinde başlatılan düzenleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehitlik girişinde yapımı devam eden çalışmaları inceleyerek çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması için talimat verdi.
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşla iç içe
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yoğun çalışma temposuna rağmen vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.  Her fırsatta esnaf ve vatandaşla iç içe olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan gerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek gerekse çalışmaları incelerken vatandaşlarla hem hal oluyor ve onları dinlemeye özen gösteriyor. Derbent Mezarlığı şehitlik girişinde yapımı devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehitlik karşısında bulunan taksici esnafını da ziyaret ederek onlarla çay içti.
 
 
Editör: TE Bilişim