Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Adana ve Mersin'den gelen konuklarını ağırladı. Sabah Gazetesi Adana Bölge Koordinatörü Ersin Ramoğlu ve Haber Müdürü Temel Eren, AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve Sabah Gazetesi Mersin Temsilcisi Deniz Kara, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ettiler.

Sabah Gazetesi Adana Bölge Koordinatörü Ersin Ramoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın Ocak ayında, "Niğde Çevre İllerle Bütünleşiyor" Projesi kapsamında Adana'da Sabah Bölge Koordinatörlüğünü ziyaret ettiğini hatırlatarak, "Biz de Sabah Gazetesi ekibi olarak sayın Başkanımıza iade-i ziyarette bulunduk. Ziyaretimize bizleri kırmayarak AK Parti Mersin İl Başkanı Sayın İsmail Taşpınar da eşlik etti. Kendisine de ayriyeten teşekkür ediyorum" dedi.

Aslen Niğdeli olduğunu anımsatan AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar da Niğde'de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise, AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Sabah Gazetesi Bölge Koordinatörü Ersin Ramoğlu, Haber Müdürü Temel Eren ve Mersin Temsilcisi Deniz Kara'nın ziyaretlerinden ziyadesiyle memnuniyet duyduğunu belirtti. 

 

Editör: TE Bilişim