AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir ve Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, 2019 yılının ilk dakikalarında -8 derecedeki soğuk havada görevi başında  olan polisleri ziyaret ederek, Gençlik Kolları ile birlikte sıcak çay ikram ettiler. Daha sonra Niğde’de dünyaya gelen yılın ilk bebeğini ziyaret ederek hediye takdim ettiler.

AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir; ‘’Halkımızın huzuru ve güvenliği için görevi başında olan polislerimizi ziyaret ederek , yeni yıllarını tebrik ettik, sıcak çay ikram ederek onlarla hasbihal ettik. ’’ dedi.

Özdemir; ‘’Ülkemizi, halkımızı koruyan polislerimizi ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik ettik.  Güvenli bir sene geçirmemiz için hava sıcaklığının gece -8 olduğu saatlerde görevleri başındalar. Ne desek, ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Sıcak bir çay ikramı ile yeni yıla onlarla birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Emrah Özdemir ve eşi , Milletvekilleri, İl Başkanı ile birlikte daha sonra  Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeği Ecrin Miray Demirtaş'ı hastanede ziyaret ederek aileyi tebrik ettiler ve hediye takdiminde bulundular.

Özdemir; ‘’Demirtaş ailesinin biricik evlatlarının sağlıklı bir hayat sürmesini temenni ediyorum.  Anneler ve babalar bebeklerini kucaklarına aldıkları ilk zamanlar birçok duyguyu aynı anda taşırlar yüreklerinde. Anne ve baba olmanın duygusunu yılın ilk dakikalarında yaşayan Demirtaş ailesini tekrar tebrik ediyor, minik bebeğimize sağlık içinde huzurlu bir yaşam temenni ediyorum’’ dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim