Başbakan Binali Yıldırım’ın Niğde 6. Olağan Genel Kurulu’nda övgüyle bahsettiği Veteriner Hekim Emirhan Yaramancı, “Bizden övgüyle bahsetmiş olması çok onure etti bizi” dedi. 

Niğde’nin Bor ilçesinde faaliyet gösteren Veteriner Hekim Emirhan Yaramacı, KOSGEB’ten aldığı desteklerle geliştirdiği ürünle Amerika ve Dubai başta olmak üzere birçok ülkeden teklif aldı. Başbakan Binali Yıldırım da AK Parti Niğde İl Başkanlığı’nın 6. Kongresi’nde yaptığı konuşmada başarılı girişimci hakkında övgüyle bahsetti.

Başbakan Yıldırım’ın kendisi hakkında söylediklerinden dolayı onure olduklarını belirten Veteriner Hekim Yaramancı, “Zaman içerisinde bir projemiz gelişti. Bir taraftan kliniğimiz ve diğer taraftan yara koruyucu korse ile yolumuza devam ediyoruz. Başbakanımızın Niğde’ye gelmesinden mutluluk duyduk. Bizden övgüyle bahsetmiş olması çok onure etti bizi. Taşradan bu tip projelerin çıkması çok alışıldık şeyler değil. Niğde, özellikle Bor küçük bir ilçe ama bir tarafta da imkansızlıklar var. Bu, imkansızlıklar sonucu ortaya çıkmış bir üründür. 2007 yılında kliniği ilk açtığımızda bu ürünü pet şişeden yapıyorduk. Kafalarından geçirdiğimiz huniyi hastanın neresinde yara var ise oraya pansuman olarak kullanıyorduk. 2013 yılında bir ışık yandı, iş fikri gelişti, bu ürüne patent almayı düşündük. İlk zamanlarda nasıl yapacağımızı bilmiyorduk. Daha sonra bu ürünün kumaşlarla ticarileşebileceğini öğrendik. Sonrasında gerek KOSGEB destekleriyle, gerek şahsi girişimlerimizle ürünü kumaştan hazır hale getirdik. Amacına hizmet eder hale geldi” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim