Yıldırım için dün  ikindi namazına müteakip Altın için ise bugün öğle namazına müteakip Fatih Sultan Mehmet Caminde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Yıldırım ve Altın  Derbent Mezarlığında toprağa verildi.

OLAYLA İLGİLİ 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Olaydan sonra firar eden  katil zanlısı S. D.  yanında bulunan 3 kişi  ile gözaltına alındı. S. D’nin  İlk ifadesinde olayı hatırlamadığını söylediği  ortaya çıktı.  Gözaltına alınan şüphelilerin  Emniyette sorgusu devam ediyor. Olayda kullanılan  ruhsatsız tabanca  ise boş bir arazide polis ekipleri tarafından bulundu.

OLAYIN GEÇMİŞİ…
Niğde merkez Hıdırlık mevkiinde bulunan barda meydana geldi. Eğlenmek için bara gelen S.D., bilinmeyen nedenle, çalışanlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.D. yanında bulunan tabancayı çıkarıp, çalışanların üzerine ateş etmeye başladı. Kurşunların isabet ettiği bar çalışanları Ömer Yıldırım (40), Serdar Altın (41), Y.C. (19), M.D. (41), F.v. (36) ve F.A. (23) yaralandı. Yaralanan 6 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Serdar Altın ve Ömer Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 4 yaralıdan F. V’nin  durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 
 
Editör: TE Bilişim