Niğde Valiliği Personellerinden Ayşe Akdamar ile Basın Müşaviri Mehmet Ergün düzenlenen törenle evlenerek hayatlarını birleştirdiler.

Leyla-Hasan Akdamar çiftinin kızı Ayşe Akdamar ile Emine-Erdoğan Ergün çiftinin oğlu Mehmet Ergün’ün kına gecesi 19 Temmuz 2019 Cuma günü saat: 19.00’da Niğde Öğretmen Evinde gerçekleştirilirken önceki gün saat: 14.00’de gelin alma töreni çok sayıda araçtan oluşan konvoy eşliğinde yapıldı.

Niğde Valiliği Personellerinden Ayşe Akdamar ile Basın Müşaviri Mehmet Ergün'ün düğün törenleri kentimiz merkezindeki Elit Bahçe Kır Düğün Salonunda önceki gün saat: 19.00’da çok kalabalık davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ayşe-Mehmet Çiftinin düğün törenlerine katılarak ortak olan konuklar müziğin ritmine kendilerini kaptırarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar fevkalade neşeli bir ortamda pistte bol bol dans ettiler, oynadılar. Organizasyonda özel sunum da yapıldığı gözlendi.

Leyla-Hasan Akdamar çiftinin kızı Ayşe Akdamar ile Emine-Erdoğan Ergün çiftinin oğlu Mehmet Ergün'ün seçkin konuklar huzurunda gerçekleştirilen düğün törenlerini Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, eşi Duygu Özdemir, AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Bor İlçe Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ,  Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri,  Akdamar ve Ergün ailelerinin eş, dost ve yakınları onurlandırdılar.

Düğün törenine katılan konuklardan AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “Niğde Valiliği basın danışmanı Mehmet kardeşimizin düğün merasimine katıldık. Rabbim çiftimize ömür boyu mutlu ve huzurlu bir aile yaşamı nasip etsin. Aileleri tebrik ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim