23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Niğde’de bütün okullarda çok renkli etkinliklerle kutlandı.  23 Nisan Çocuk Bayramı Niğde’nin en başarılı okullarından Atatürk Ortaokulunda da çeşitli etkinliklerde kutlandı.
 
Öğrenciler, Veliler ve okul öğretmenlerinin katıldığı bayram kutlaması Atatürk Ortaokulu bahçesinde yapıldı.
 
Etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Celal Sayın günün anlam ve önemini içeren bir konuşma yaptı. 7. Sınıf öğrencisi Elçin Çopur ise çocuklar adına bir konuşma yaptı. Kısa konuşmaların ardından etkinliklere geçildi. Özenç Kardeşler Anaokulunun minik öğrencileri sergiledikleri oyunlarla büyük beğeni topladı. 
 
Niğde Atatürk Ortaokulunca düzenlenen  23 Nisan kutlama etkinliklerinde balon patlatma, halat çekme, sandalye oturma gibi yarışmaların yanında,  okul öğretmelerinin gözetiminde müzik, halk oyunları,  dans, koro ve solo şarkılar ve kısa ront gösterileri yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Okul salonunda açılan  23 Nisan Sergisi ve Teknoloji Tasarım sergisi gezildi.
 
Niğde Atatürk Ortaokulunda 23 Nisan kutlamaları sonunda  okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler çalan türkülere eşlik etti. 
Editör: TE Bilişim