TVNet'te yayımlanan "Derin Tarih" isimli programda Yavuz Bahadıroğlu, Süleyman Yeşilyurt ve Mustafa Armağan'ın  Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Afet İnan hakkında ahlaksızca ,  skandal sözlere imza atıldı.

Program boyunca Atatürk, özel yaşamı ve manevi kızı hakkında iğrenç cümleler kurulan programın konukları Yavuz Bahadıroğlu ve Mustafa Armağan dün tamamlanan Niğde Belediyesinin düzenlediği 2. Kitap Fuarına  gelmişti.  Niğde 2. Kitap Fuarına katılarak kitaplarını imzalayan Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadır birde Niğdelilere konferans vermişti. Edepsizce cümleler kuran Mustafa Armagan geçtiğimiz yıl 1. Niğde Kitap Fuarına katılmıştı. 

Yavuz Bahadıroğlu ve Mustafa Armağan TVnet'de Atatürk ve kızı hakkında yaptıkları konuşma öncesi de Niğde'den bahsediyorlar. 

Program sonrasında binlerce kişi sosyal medyadan tepkilerini belirtirken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da programda yapılan ahlaksız konuşmalar hakkında soruşturma açtı. 

Bu olayın ardından da bir çok internet sitesi ve sosyal medyadan programa katılanların Fetuhllah Gülen ile ilişkileri, Fetö bağlantılarını içeren videolar, makalelerini yayınladı. 

 


 



 
Editör: TE Bilişim