Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Demirciler ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Turgut Taygru Ata sanayi Ptt binasının açılış programına katıldı. 


 

Belediye Başkanı Akdoğan “Ata sanayi her geçen gün ivme kazanıyor”


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yoğun mesaisine rağmen açılış ve davetlere katılmaya özen göstererek hemşerilerinin yanında olmaya önem veriyor. Ata sanayide kurulan Ptt hizmet binasının açılışına katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan daha sonra Efendibey Mahallesi Candan Sokak’ta işyeri açılışına da katılarak iş yeri sahiplerine hayırlı, bereketli ve helal kazanç diledi.
 
Esnafımızın yanındayız
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “DİTAŞ  kavşağının olduğu yerden mevcut kullanılan yol dışında ikinci bir yol daha var sanayi girişi olarak kullanılan. Bu yol sanayi kurulduğu dönemden bugüne şu veya bu sebeple zamanında açılmamış. Bu konuda esnafımızın da görüşü önemli. Eğer bu yolu açarsak sanayi bulunduğu halinden daha ileri doğru gider diye düşünüyoruz. Ramazan ayı içerisinde sanayi esnafımızla bir araya geliriz. Bu konuyu yeniden değerlendiririz. Ata sanayi yönetimiyle bir araya gelerek yol konusunu yeniden masaya yatırıp, orada dükkân işleten esnafları da toplayarak onlarında görüşünü alarak bir adım atmamız gerekiyor. Bu adımı da nasıl atacağımızı da görüşmeler sonucunda belli edeceğiz” dedi.
 
Ata sanayi bölgemize Ptt'nin şubesinin olması esnafımız için önemli
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Postanemizin ata sanayi bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Postanenin ata sanayi bölgemize gelmesinde emeği geçen herkese tüm sanayi esnafımız adına teşekkür ediyorum. Niğde Belediyesi olarak biz de burada üzerimize düşeni yaptık. Postanenin çevre düzenlemesini yaptık. Yeşillendirilmesi, ağaçlandırılmasıyla ilgili çalışmaları Niğde Belediyesi olarak gerçekleştirdik. Diğer yandan Atasanayi Sosyal Tesisimizi ata sanayi esnafımıza ve hemşerilerimizin kullanımına ücretsiz olarak tahsis ettik. Çevre düzenlemesini yaptık. Sanayimizde yol bakımlarını yüzde doksan mertebesinde tamamladık” şeklinde konuştu.
 
Son bir senede ata sanayi ivme kazandı
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Son bir senede ata sanayimiz ivme kazandı. Bu bölgeye bir yeni sanayi bölgesiyle beraber yine yapacağımız sanayi sitesine bağlı olarak ata sanayi ve yeni sanayiyi birbirine bağlamak için bir alt geçidi de yaptıktan sonra ata sanayimiz bu gün ki halinin çok daha ötesine doğru gidecek diye düşünüyorum. Bu gün ata sanayide boş dükkan bile bulmak zorlaştı. Ata sanayinin kıymeti de değeri de artacak” dedi.
 
Ramazan Ayının milletimize, ülkemize, memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bundan sonraki günlerimizin daha iyi olmasını diliyorum. Ramazan Ayımızın hayırlara vesile olmasını birlik ve beraberliğimizin sağlanmasını, milletimize, ülkemize hayırlı olmasını, gözyaşları akan yerlerde gözyaşlarının durmasına vesile olmasını temenni ediyorum. İyi bir Ramazan geçirmeyi Cenab-ı Hakk hepimize nasip etsin. Ağzımızın tadını bozmasın. Herkese helalinden bol kazanç versin” şeklinde konuştu.
 
Ata sanayi esnafından Belediye Başkanı Akdoğan’a teşekkür
 
Sanayi esnafı adına Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür eden Ata Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karaaslan ve esnaflar; “Sanayi esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların katkıları olmasa bu hizmetimiz olmadı. Postanenin ata sanayimize kurulması ilk hizmetimiz. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a da çok teşekkür ediyoruz. Onun da çok katkıları oldu bizlere. Verdiği vaatleri tek tek yerine getiriyor. Seçimin hemen ardından hizmetlerini ve verdiği sözleri vakit kaybetmeden gerçekleştirdi. Hizmetlerini hız kesmeden artırarak sürdürüyor" dedi.



Editör: TE Bilişim