Niğde Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Havaların ısınmasıyla birlikte Nisan ayında asfaltlama çalışmalarına başlayan Niğde Belediyesi çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor. Kış mevsiminin ağır geçmesinden dolayı bozulan yolların asfaltlama çalışmalarına devam eden Niğde Belediyesi şehrin genelinde tüm imkânlarını seferber ediyor.

 

Bor caddesinde Derbent mevkiinden itibaren çift yönlü olarak başlatılan asfaltlama çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Asfaltlama çalışmaları kapsamında bağlantı yollarında kavşak ve trafik sinyalizasyon sistemleri de oluşturuluyor. Öte yandan Derbent mevkiinde düzenleme yapılarak büyük bir kavşak oluşturuldu.

 

Burhan Mahallesinde Asfaltlama Çalışması

 

Şehir merkezindeki asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Burhan Mahallesi Özge Sokak, Pastırmacı Sokak ve Hanlar Sokak’ta asfaltlandı.

 

Başkan Akdoğan; “Biz şehir içindeki asfaltlama çalışmalarımızı hem Niğde Belediyesi ekipleri hem de Aydın İnşaat’ın ekipleriyle eş zamanlı olarak yürütüyoruz. Kaldırım, orta refüj, kavşak düzenlemesi ve asfalt çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” şeklinde konuştu.






Editör: TE Bilişim