Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı, Hülya Avşar, Murat Boz, Hadise ve Mustafa Sandal’ın jüri olarak katıldığı O ses Türkiye yarışmasında Niğdeli Arzu Akdaş izleyenleri ekrana kitledi.


Bu gece Star Tv ekranlarında yayınlanan O ses Türkiye Yarışması’nda saat 22.45 de ekrana çıkan Arzu Akdaş performansı ile nefesleri kesti.

Şebnem Ferah ve Sezen Aksu’nun beste yapmalarından etkilenerek kendinin de şarkı sözü yazdığını ve beste yaptığını söyleyen Arzu Akdaş “Onlarla aynı sahnede olmayı hayal ediyorum. Hiç dokunamamıştım İstanbul’a hep uzaktan bakıp gitmiştim. Ama bu gelişimde gerçekten benim şehrim olduğuna inandım. O küçük şehirden bu büyük şehire değişik bir sihir olduğunu hissediyorum  ve bu sihir devam edecek biliyorum” diye konuştu.

Daha sonra Sezen Aksu’nun “Masum Değiliz” şarkısını muhteşem bir yorumla seslendiren Arzu için ilk saniyelerde Hülya Avşar ve Mustafa Sandal daha sonrada Hadise döndü. Mustafa Sandal’ın “Tamamdır” demesi ekran başındakileri de heyecanlandırdı. Niğde’deki birçok kişi Arzu ile bu heyecanı hissetti. 

Şarkının bitmesinin ardından Hülya Avşar dakikalarca alkışladı. Jüri üyeleri Arzu’yu takımlarına alabilmek için kıyasıya savaştılar. Arzu’yu takıma katmak için sarf edilen sözler heyecanı arttırdı. Arzu’nun seçimi Mustafa Sandal’dan yana oldu.

Arzu Akdaş, mutluluğunu Abisi ve kendisi ile elemelere giden öğretmenleri ile paylaştı.

Sitemiz borhaber.net’e  konuşan Arzu Akdaş; “Çok mutluyum daha güzel yerlerde olmak için daha çok çaba harcayacağım. Hedefim düelloları geçmek. Niğde’yi ve Üniversitemi en iyi şekilde temsil etmektir. Daha yukarda olmak hedefim başaracağıma inanıyorum” diye konuştu. 


Editör: TE Bilişim