Niğde Anadolu Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğüne Gazeteci Alpaslan Düzgün getirildi.

 

 

Niğde Anadolu Haber Gazetesinde yapılan kadro değişikliğinde Anadolu Haber Gazetesi  Yazı İşleri Müdürlüğüne gazeteci Alpaslan Düzgün getirildi. Bor İlçesinde 2004 yılında günlük olarak yayın yapmakta olan Borun Sesi Gazetesi kurucusu ve Yazı İşleri Müdürlüğünü yapan Alpaslan Düzgün 01 Kasım 2013 tarihinden itibaren Niğde Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütecek.

 

ALPASLAN DÜZGÜN KİMDİR?

 

Gazeteci Alpaslan Düzgün, 1980 yılında Niğde’nin Bor İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Bor ilçesinde yaptı. Yüksek öğretimini Niğde Üniversitesi’nde tamamlayan Düzgün, özel bir SMMM bürosunda 6 yıl serbest muhasebecilik yaptı. Gazetecilik mesleğine 2004 yılında Bor İlçesinde günlük olarak yayınlanan Borun Sesi Gazetesi’nde başladı.

 

2013 yılına Kadar Borun Sesi Gazetesinde Yazı İşleri Müdürlüğü görevini devam ettiren Alpaslan Düzgün 31 Ekim 2013 tarihi itibariyle bu görevden ayrılarak, 01 Kasım 2013 tarihi itibariyle Niğde Anadolu Haber Gazetesinde  Yazı İşleri Müdürü olarak göreve başladı.

 

 

Borun Sesi Gazetesi ve Yerel İnternet Haber Sitelerinde birçok makalesi yayınlanan Düzgün aynı zamanda Mart 2013’de Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmiş ve halen Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanlığını sürdürmektedir. Düzgün ayrıca İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesidir. Federasyon Genel Sekreterliği görevini sürdürmektedir. Düzgün, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 

Editör: TE Bilişim