İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener il başkanları ile buluşmaya devam ederken, Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun’da görüşmelerde Niğde ile ilgili sorun ve problemleri, bunların çözüm önerilerini dile getirdi.


İYİ Parti Genel Merkezi’nde belirlene tarih ve programlara göre İl Başkanlarını ağırlayan Meral Akşener, Niğde’den giden konuları da incelikle değerlendirdi.


İl Başkanı İbrahim Uzun’un dosyasında, tarım, turizm. Üretim, çiftçi, sanayileşme, eğitim, yerel ve genel hizmetler, yatırım konuları, esnafın durumu, sağlık çalışanları, vatandaşın içerisinde olduğu süreç, parti çalışmaları gibi birçok konu yer aldı. ;


AKŞENER’DEN NİĞDE’YE SELAM VAR


İl Başkanı Uzun ile birebir görüşen ve daha sonra ortak toplantı yapan Genel Başka Akşener ise, yapılan değerlendirmelerin ardından Niğde halkına oldukça kıs aşurede kendilerine ve seçim sürecinde ve sonrasında görev alan tüm partili ve adaylarına verdikleri destek ve katkıdan dolayı teşekkür ederken, selamlarını da iletti.


İL BAŞKANI UZUN: NİĞDE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Konu hakkında değerlendirmede bulunan İl Başkanı İbrahim Uzun ise; “Niğde ile ilgili konularımızı, parti çalışmalarımızı, niğde için neler yapabileceğimizi, vatandaşlarımızın yanında daha etkili nasıl olabileceğimizi, genel merkezimizin aracılığı ile şehrimize hangi katkıları sağlayabileceğimizi görüştük. Birçok ilin bazı konularda ortak sıkıntıları olduğunu gördük fakat Niğde’nin diğer illerden daha farklı sorunları olduğunu da masaya koyduk. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ise; ‘Niğde’nin çözüm bekleyen birçok konusunu çözüme ulaştırmak adına üzerlerine düşen her türlü desteği vereceklerini, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini’ belirttiler. Bizlerde Genel İdare Kurulu Üyemiz (GİK) Mümin İnan, Merkez ve diğer ilçe teşkilatlarımız, il genel meclis üyelerimiz, Belediye meclis üyelerimiz, Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız ile şehrimiz için üzerimize düşeni yerine getireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim