Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ‘‘5 Nisan Avukatlar Günü’’ dolayısı ile Niğde Adliyesi’ndeki avukatları ziyaret etti.



Belediye Başkanı Akdoğan, Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek başta olmak üzere avukatlarla bir süre sohbet etti. 



Avukatların; hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurları ve savunma hakkının yürütücüsü ve güvencesi olduğunu belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;
"5 Nisan Avukatlar günü olması münasebetiyle Avukatlarımızın gününü kutlamak için ziyaret ettik. Gününüz kutlu olsun hepinizi tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalar diliyorum. Avukatlar günü kapsamında avukatlarımızla beraber olmak istedik. Tüm avukatlarımıza ve Baro Başkanımıza başarılar diliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür eden ve yeni dönem Belediye Başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulunan Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek; "Belediye Başkanımıza ziyaretinizden dolayı size teşekkür ederiz. İkinci dönem Belediye Başkanlığı görevi öncelikle memleketimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Emrah Özdemir ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl'ı ziyaret ettiler.


 

Editör: TE Bilişim