Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mürsel Sevindik, Müdür Yardımcısı Resul Sayğılı, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Yağmur Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a Polis Meslek Yüksek Okuluna verdiği destekten dolayı teşekkür eden PMYO Müdürü Mürsel Sevindik, Başkan Akdoğan’a teşekkür belgesi verdi.

SES GETİREN ÇALIŞTAY

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mürsel Sevindik; “Öncelikle birlikte yapmış olduğumuz çalıştayımız Türkiye’de ses getiren bir çalıştay oldu. Biz daha işin başında olmamıza rağmen şu an bizim bildirgelerimizi isteyenler var. Bu konuda gerçekten çalıştayımızda Akademi arkamızda. Ama Belediye Başkanımızın varlığınız bizim için çok büyük bir güvence oldu Niğde’de” dedi.

BELEDİYENİN DESTEĞİ BÜYÜK

Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mürsel Sevindik, konuşmasına devamla; “Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’ın katkılarıyla okulumuzda bir otopark yapıldı ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Bunun haricinde sosyal tesisimizin önünde bir asfaltlandırma çalışması yapıldı. Bir de mezuniyet törenimizde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’ın yine büyük katkıları oldu” diye konuştu.

BÜYÜK NETİCELER BEKLİYORUZ

“Biz bu çalıştayı ülkemizin neresinde olsa yapardık. Ama bu çalıştayın Anadolu’da olması çok güzel bir şey oldu” diyen Sevindik; “Bunun Niğde’de olması daha da güzel oldu. Çünkü böyle mütevazı bir konu Niğde’de gerçekleşti, biz büyük neticeler bekliyoruz. Bu çerçevede kesinlikle sizlerin desteği, dayanma noktası önemli. Akademi arkamızdaysa, Sayın Valimiz arkamızdaysa, Belediyemizin de desteği devam ettiği müddetçe daha iyi olacağını biliyoruz. Çok sağ olun çok teşekkür ederiz” dedi.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Başarı sizin başarınız. Sizin teşviklerinizle biz ve diğer kurumlarımız polis okulumuza destek oluyor, olmaya da devam edecek. Bizim kolluk kuvvetlerimiz, ister askerimizin, ister polisimizin talepleri bizim açımızdan öncelikli taleplerdir. Çünkü yapılan görevin önemini biliyoruz. Bu önemin son zamanlarda daha önemli olduğunun bir kez daha herkes farkına varmış oldu” dedi.

BİZİM EVİMİZ, OCAĞIMIZ

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, konuşmasında daha sonra şunları söyledi:

“Dolayısıyla devlet olmanın ülke olmanın en önemli unsurlarından bir tanesi güvenlik ve kolluk kuvvetlerimizin olmuş olması. Bu bakımdan kolluk kuvvetlerimizin alanları bizim evimiz ocağımız sayılır, onun için elbette destek olacağız, yardımcı olacağız.

Bunlar özellikle yönetimle yani sizinle alakalı olan konular, polis okulları yerel yönetimlerden destek alabiliyorsa bu okullarımızın başındaki idarecilerin, yöneticilerin marifeti ve mahareti diye ben düşünüyorum.

Ben sizlere teşekkür ediyorum. Çalıştayla ilgili yapılanların mimarı sizsiniz, en azından Niğde Polis Okulu ve Niğde’nin tanıtılmasında, önemli. Bundan dolayı da size teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Editör: TE Bilişim