Niğde Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, Niğde’nin eğitim-öğretimdeki başarıları ile adından söz ettirdiğini belirterek, yapılan projelerle de adını tüm Türkiye’ye duyurmayı amaçladığını söyledi.

Niğde’de düzenlenecek olan ilköğretim okulu ikinci kademe öğrencilerinin matematik, fen ve teknoloji alanlarına yönelik “Bu Benim Eserim” adlı proje yarışmasının bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, Müdür Yardımcısı İsmail Karacan ve okul müdürleri katıldı. Toplantı öncesi bir konuşma yapan Niğde Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, projelere büyük önem verdiklerini belirterek; “Yenilen ders programları ile öğretmenlerimiz de kendilerini yenilemek zorundadır. Bu konuda çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Yeni teknik, yöntemlerle öğretmenlerimizi yetiştirmek, öğrencilerimize yeni ufuklar açmak için Bakanlığımızın düzenlediği projelere büyük önem veriyoruz” dedi.

Bu yıl Niğde’nin projelerle adından söz ettireceğini vurgulayan Akbıyık, “Bu projelerin uygulanması ile eğitimdeki çıta daha da yükselecektir. Bu çalışmaları destekleyeceğiz, devamlı gündemde tutacağız ve hep birlikte başaracağız. Bu ekiple Niğde, Türkiye birincisi olabilir ve örnek gösterilen bir il haline gelebiliriz. Sadece sınavlarda değil, her alanda örnek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Karacan, öğretmenlere proje hazırlanması noktasında neler yapılacağıyla ilgili bilgiler aktardı.















Editör: TE Bilişim