Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve il yönetim kurulu üyeleri 15 Nisan’da Mardin'in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Yasin Tekin’in ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir; ‘’ Jandarma Astsubay Çavuş Yasin Tekin’i 15 Nisan günü şehit verdik. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için mücadele ederken canını feda eden aziz şehidimize tekrar Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesini yalnız bırakmayarak acılarını paylaşmak için bugün ziyarette bulunduk. Yasin Tekin’in değerli babalarının söylediği şu söz gerçekten çok manidar. ‘bir Yasin gider bin Yasin gelir’. Acıları çok büyük, hepimizin yüreği yandı. Babasının bu sözü hepimize hem teselli oldu hem güç oldu. Güç oldu, çünkü ülkemizin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Kendi içimizde sorunlarla boğuşalım, dünyada önemli noktalara gelemeyelim istiyorlar. Unutulmasın ki, bu ülke çok büyük badirelerden geçti. Allah’ın izni ile bütün sıkıntıları bertaraf edip, emin adımlarla hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız. Başbakanımız sayın Ahmet  Davutoğlu,  "Kim yaparsa yapsın, yollara mayın döşerse, bomba yüklü arabalara vatandaşlarıma saldırırsa onu durdurmak benim asli görevimdir ve bu mücadele her Türkiye vatandaşı kendini güvende hissedene kadar sürecektir.’’ diyerek bu konuda kararlı bir mücadele veriyoruz. Allah şehidimize ve şehitlerimize rahmet eylesin. Kederli ailesinin acılarını derinden paylaşıyoruz. Rabbim sabırlar ihsan etsin’’ dedi.

Yasin Tekin’in babası, bu acılı günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederken, ‘’şehit babası olmak, bu makama ulaşmak herkese nasip olmaz’’ dedi.

Editör: TE Bilişim