Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

‘’ Her yeni yıl, kardeşlik duygularının daha perçinlendiği bir yıl olsun’’ diyen Özdemir, mesajında şunları dile getirdi.

‘’2001 yılında kurulan Ak Parti’nin, her inanca ve kültüre sahip insanların huzur içerisinde yaşayabileceği bir ortam inşaa etmek temel prensiplerinden bir tanesiydi. 2002 yılından bu yana büyük yeniliklere imza atan Ak Parti Hükümetlerimiz, bu süreçte birçok zorlukla karşı karşıya geldi. Hamdolsun insanlarımızın gerçekleri görüp, doğrulardan yana tavır alması, oynanmak istenen oyunların önüne geçti.

Ülkenin ekonomik alandaki kalkınmasını baltalamak isteyen bazı mihraklar, güçlenmiş Türkiye istemediler. Her dönem farklı oyunlarla ülkemizi karıştırmak istediler. Bugünlerde yapılmak istenen darbe girişimlerinden bir tanesi yine sahnede. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi, bu oynanmak istenen oyunlarıda güçlü iktidarımız aşacak, kardeşlik duygularının arasına nifak ekmek isteyenlere prim verdirmeyecektir.

Her zamankinden daha çok kenetlenmemiz gereken bir dönemde olduğumuzun önemle altını  çizmek istiyorum. Kardeşlik, sevgi ve saygının daha fazla yaşandığı bir 2014 yılı olması temennimle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyorum. Rabbim daha nice güzel günlere hep birlikte ulaşmayı nasibetsin.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim