24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışının 104. Yıldönümü dolayısıyla Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen ve Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri NGC (Niğde Gazeteciler Cemiyeti)’ni ziyaret etti.

 

 

NGC Binasında gerçekleştirilen ziyarete Özmen’le birlikte, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Ak Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Demiç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Basından Sansürün Kaldırılışının 104. Yıldönümünü kutladığını belirterek; “Siyaset basınsız, basın siyasetsiz olmaz. Yerel basın her zaman siyasetçilere yol gösterme çabasında olmuştur. Bizlerde yerel basınımızın değindiği sorunlar ve yatırımlar için çalışmalarımızı yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Açıklamasının devamında Parti çalışmaları hakkında bilgi veren Özmen, “Ramazan ayını dolu dolu geçiriyoruz. Teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Vekillerimizle birlikte belediye başkanlarımızla birlikte esnaf gezileri, köy ve belde gezileri yapıyoruz. Sorunları yerinde dinliyoruz.

 

 

Parti teşkilatlarımız her an seçim olacak gibi çalışıyor. Şunu açıkça söyleyebilirim ki partimiz seçimlere hazır.

 

Sandık Müşahitleri, Sandık Kurulu üyeleri bakımından Niğde 68. Sırada idi. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Niğde olarak 6. Sıraya yükseldik. İşi bilen ve donanımlı bir teşkilat yapımız var bu teşkilatlarımızla seçimlere hazırız ve başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

NGC Başkanı Ali Osman Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basından Sansürün Kaldırılmasının 104. Yıldönümünde bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere ve yönetim kurulu arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Niğde’nin büyük projelere büyük yatırımlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ak Parti İktidarı döneminde ilimiz yatırım almasına  rağmen yapılan yatırımların yetersiz kaldığını düşünüyoruz. Otoyol, Havaalanı, Ecemiş Çayı ve Akkaya Barajı gibi yatırımların biran önce tamamlanmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 


Editör: TE Bilişim