Ak Parti Niğde Teşkilatı, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdiler.

 

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir , Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, Huzurevinde kalan yaşlıların ellerinden öperek onlarla hasbihal etti.

 

Bizleri yaşam tecrübeleri ile yarınlara hazırlayan büyüklerimiz olan yaşlılarımızı ziyaret ederek onların hayır dualarını aldık diyen İl Başkanı Emrah Özdemir; ‘’18-24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan büyüklerimizi ziyaret ettik. Bizleri bir yabancı değil sanki evladı gibi gördüler ve kimi anılarından bahsetti, kimi sıkıntılarını dile getirdi, kimi bizimle şakalaştı. Onlarla zaman geçirmek çok güzeldi. Bizler Ak Parti Hükümeti olarak temel amacımız kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk, engelli, tüm vatandaşların yaşam kalitesini artırmaktır. Elbette onlara sunulacak hiç bir imkan evlerinin yerini tutmaz ancak bakıma muhtaç durumdaki yaşlılarımızın her türlü konfora sahip, sağlıklı, nezih bir ortamda barınma ihtiyaçlarının giderilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz.

Huzurevinde kalan büyüklerimizin ellerinden öperek onların hayır duasını almak bizleri ziyadesiyle mutlu etti’’ dedi


Editör: TE Bilişim