Ak Parti Niğde İl Başkanı Özdemir 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Özdemir; ‘’ Vefatının 75. yılında minnetle andığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hem idealleri, hem de askeri dehasıyla dünya tarihinde  yerini almış ve saygıyla anılmaktadır.

Büyük fikir ve eylem insanı olarak ülkemizin bugünlere ulaşmasında büyük payı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma ideallerine bugün her zamankinden  çok daha yakınız. Türkiye, Ak Parti Hükümetlerinin gerçekleştirdiği büyük reformlar sonucu, ulaşımdan sağlığa, insan haklarından  kültür sanata, bilimden dış ticarete kadar her alanda çok üstün başarılar sergileyerek ekonomik anlamda dünyanın 17.büyük ekonomisine ulaşmıştır. İnsanlarımızın yaşam standartlarını yükselterek birlik ve beraberliği sağlam temellere oturtarak, özgürlük ve temel hakların savunulmasına önem vererek ülkemizde huzur ortamının oluşmasını ve bu minvalde büyüyen bir Türkiye’nin temellerini inşa etmeye devam etmekteyiz.

 

Şehit ve gazilerimizin bizlere bıraktığı bu mirası daha yüksek konumlara çıkarmak en büyük hedefimizdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 75. yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz’’ dedi.

 

Editör: TE Bilişim