Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyetin Kuruluşunun 93.yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, 29 Ekim’de gelecek için önemli adımlar atıldığını söylerken, ülkenin birlik ve beraberliği için yakalanan istikrar ve gelişmenin önemine vurgu yaptı.
 
Özdemir, Bugün cumhuriyetin temel değerlerine daha fazla sahip çıkıldığını dile getirdi.
 
Özdemir şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yıldönümünü ülke olarak büyük bir coşkuyla kutluyoruz.  Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıl dönümüdür. Bugün ülkemiz, sadece kendi Türkiye’de yaşayan kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bulunduğumuz bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut ışığı olmuştur.
 
Biz birlik ve beraberliğimizi daim ettirdiğimiz sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, milletini bölmek isteyenlerin her zaman oyunlarını boşa çıkacaktır.  Birçok olayda bunun şahidi olduk. Bunu 15 Temmuz'da hep birlikte yaşadık. Aziz milletimiz hain FETÖ'cülere karşı göğüslerini siper etmiş, destansı bir şekilde tarih yazmıştır.   Ülkemiz özellikle Ak Parti iktidarları döneminde büyük bir ivme kazanarak, dünya ülkeleri arasında güçlü bir konuma gelmiştir. 2023 ve 2071 hedeflerimiz, bizi dünya ölçeğinde daha önemli bir konuma getirecektir. Ak Parti milli ve manevi değerlerimize önem verip sahip çıkarak , birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi çağdaş ülkeler seviyesine yükseltmek için halktan aldığı iradeyi en doğru olarak yerine getirmektedir. Ekonomisini güçlendirerek, sağlıkta, ulaşımda, insan haklarında, demokraside ve diğer bütün konularda büyük reformlar yaparak, halkımızın refah seviyesini yükseltmektedir. Ak Parti olarak aydınlık bir gelecek inşa etmek için, Cumhuriyetimizin hedeflerini yerine getirmeye devam ediyoruz.
 
Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve canlarıyla kahramanlık destanı yazan, bu güzel ülkeyi bizlere miras bırakan şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılını tebrik ediyorum”
 

 
Editör: TE Bilişim