Şehit aileleri ile sohbet ederek, şehitlerin hatıralarını yad eden Başkan Özdemir, devletin her zaman şehit yakınlarının yanında olduğunu belirtti. Ülkenin birliği ve beraberliği için gözlerini kırpmadan canlarını seve seve feda eden şehit aileleri ve gazilerle sık sık bir araya geldiklerini kaydeden Özdemir, “Onların hatıralarını canlı tutmak ve ailelerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu devletin, bu milletin birlik ve beraberliği daim olacaktır” dedi. 

‘UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ’
Düzenli aralıklarla şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ettiklerinin ve hal hatır sorduklarının altını çizen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanka, topa, tüfeğe, silaha karşı durarak, o hainleri bertaraf eden, devletin birlik ve bekası için şahadet şerbeti içen bütün şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit yakınları da, “Allah devletimizden razı olsun. Şehidimizi ve bizleri bir gün olsun unutmadılar. Acımız ilk günkü kadar taze. Onları unutmak mümkün değil. Vatanımız ve devletimiz için bin canımız olsa seve seve veririz. Vatan sağolsun” dedi.

 
 
Editör: TE Bilişim