Polis Teşkilatının kuruluşunun 171.yılı dolayısıyla Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sami Ekim’i  ziyaret eden Ak Parti teşkilatı bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan il başkanı Emrah Özdemir; ‘’Kamu düzeninin korunması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması gibi temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız 171 yıldır milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Türk Polis Teşkilatı, toplumsal olaylarda sağduyusunu muhafaza etmekte, halkımızla bütünleşerek devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerini ortaya koymaktadır.


Polis Haftası dolayısıyla il emniyet müdürümüz ve polis meslek yüksekokulu müdürümüzü ziyaret ederek , tüm polis teşkilatımız adına günlerini kutladık ve bir süre sohbet ettik. 
Polis teşkilatımız, sağlanan çağa uygun ve etkili teknik donanım ve yapılan reformlar ile dünyanın en güçlü ve en seçkin polis teşkilatlarından biri haline gelmiş bulunmaktadır. Polisimiz bu özelliğiyle milletin huzuruna ve ülkemizin güvenliğine yönelik çok boyutlu saldırıları başarıyla bertaraf etmiştir.

Üstün başarı ve fedakârlık ile görev yapan Emniyet Teşkilatımızın ve yakınlarının Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmet ve saygıyla, gazi olanları minnetle anıyor, başarılı çalışmalar, sağlık ve esenlikler diliyorum' dedi.

Editör: TE Bilişim