Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) doğum günü dolayısıyla AK Parti Niğde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığı ortaklaşa bir program düzenliyor.

 

Bugün saat 19.30’da İl Kültür Merkezinde düzenlenecek olan Programda konuşmacı olarak Yazar Vehbi Vakkasoğlu katılacak.

 

Programla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı, ‘Yaratılanların en güzeli, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in(SAV) tüm insanlık alemini şereflendirdiği ve iki cihan güneşinin gelişi ile müjdelendiğimiz bu ayda; dinimizin iki temel kaynağından biri olan sünnetini öğrenmek, anlamak ve de hayatımıza örnek almak adına bu ayı en verimli şekilde geçirmemiz gerekliliğinden yola çıkarak bizde bu programı düzenliyoruz. Ayrıca bu ayda dinimizin bütün bir insanlığa hoşgörü, sevgi, birlik, beraberlik ve güzel ahlak çağrısını ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in(SAV) de bütün bu güzellikleri hayatının her anında yaşayarak örnek oluşunu en iyi şekilde anlamamız ve anlatmamız gerektiğine canı gönülden inanıyorum’ dedi.

 

Programa Peygember efendimizin hayatını ve yaşantısını anlatmak üzere Ülkemizin tanınmış yazarlarından Vehbi Vakkasoğlu’nun da katılacağını belirten Atıcı, tüm Niğdeli vatanlarımızı programımıza bekliyoruz’ diye konuştu.

 

 






Editör: TE Bilişim