31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayının belirlenmesiyle birlikte gözlerin çevrildiği İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Aday Adaylık başvuruları devam ediyor.

AK Parti'de 31 Mart 2019 yerel Yönetim Seçimleri için belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday adaylık süreci 5 Kasım tarihinde başlamıştı. Belediye Başkan Adayı belirlenmesinden sonra gözlerin çevrildiği, meclis üyeliği aday adaylık başvuruları da 3 Aralık tarihinde sona erecekti. Ancak AK Parti'den yapılan açıklamada bu sürenin uzatıldığı bildirildi. Ak partiyi şuana kadar Belediye Meclis üyeliği Aday Adaylığı için 49, İl Genel meclis Üyeliği aday adaylığı için de 11 kişi müracaat ederken müracaatların 31 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar devam ettiği belirtildi.

Şuana kadar Ak Partiden İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunda bulunan 11 kişi şu şekilde, Bülent Küçüktuna, Erdal Koçyiğit, Ömer Kılıç, Bilal Vural, Ahmet Demirkoparan, Erdal Sarı, Hüseyin Emre Kesek, Mustafa Doğan Şahiner, Nusret Teksin, Adem Büyüksaraç, Turan Gönen Niğde İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.  Meclis üyeliği aday adaylık başvurusu 31 Aralık Pazartesi günü mesai bitiminde sone erecek.
 
Editör: TE Bilişim