Ak Parti İl başkanı Ahmet Özmen ve Merkez İlçe başkanı Latif Güngör Belediye-İş Sendikasına ziyarette bulundu.

 

Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Merkez İlçe başkanı Latif Güngör ve İl Başkan yardımcısı Adnan Yıldız ile birlikte Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak’ a nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Sivil toplum örgütlerini önemsediklerini belirten Ak Parti İl Başkanı Ahmet ÖZMEN, Belediye-İş Sendikasının Niğde’deki faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, yeni yönetim olarak Sivil toplum örgütleri ve sendikalarla İlimizin sorunlarını paylaşarak sorunlara daha yakın ve yerinde çözüm üreteceklerini söyledi. Özmen, “çalışanlar daha önce alamadıkları ve kaybolmaya doğru giden Tasarruf Teşvik Fonu ve KEY ödemeleri gibi birçok haklarını Ak Parti İktidarı döneminde aldılar. Parti olarak çalışanların hakkını kutsal olarak görüyoruz” dedi.

 

Şube Başkanı Şaban Özkaymak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ak Parti yeni Niğde İl yönetiminin sivil toplum ve sendikalara olan ilgisinin kendisini sevindirdiğini ve Ak Parti’nin Niğde’de Gençlik kollarında başlayan Merkez İlçe ve İl başkanlığındaki değişimi takip ettiklerini Niğde Halkının da yeni yönetimden büyük beklentisi olduğunu söyledi. Özkaymak, Belediye-İş Sendikası olarak amaçlarının sadece emekçinin hakkını savunmak olduğunu siyaset ve siyasetçilerden emekten yana olanların her zaman parti gözetmeksizin Niğde Belediyesi’nde olduğu gibi gönüllerinde ayrı bir yeri olacağını söyledi.

 

Editör: TE Bilişim