Niğde İli Süt Üreticileri Birliği 12. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Ahmet Demirkoparan Bin 114 oy alarak yeniden başkan seçilip güven tazeledi.

Pazar günü saray düğün salonunda yapılan Niğde İli Süt Üreticileri Birliği 12. Olağan Genel Kurulunda iki adayı yarıştığı genel kurulda Ahmet Demirkoparan 1114, diğer aday ise 706 oy alırken 9 oy ise iptal edildi. Niğde süt Üreticiler Birliğinin 5 bin 745 üyesi bulunurken yapılan 12’inci olağan genel kurulda Bin 829 üye oy kullandı.

Yapılan seçimde konuşan Niğde süt Üreticiler Birlik Başkanı Ahmet Demirkoparan, “ diğer adaya yüklenerek bizi eleştirmeye kalkıyor kendisi kendi kasabası olan Orhanlı Kasabasında 1,30 Kuruştan süt alırken biz Niğde Süt üreticiler birliği olarak 1,50 kuruştan süt alıyoruz. Ondan sonrada çıkmış bizi eleştiriyor. Bizi eleştirmeden önce kendi kasabanda üreticilerin hakkını yeme diyerek diğer adaya yüklendi.

Ahmet Demirkoparan; “ Gelişen ve değişen dünya koşulunda sivil toplum kuruluşların önemi ve misyonu artmış durumdadır. Bizlerde değişen bu dünya koşullarında süt üreticilerimizin hakkını savunmak ve kaliteli hizmet sunmak için bir vizyon dahilinde ilkelerimizi belirlemiş durumdayız. Bizlere vermiş olduğunuz yetki çerçevesinde sizlerin de takdiridir ki birliğimiz kurumsal bir yapı kazanmıştır. Bunlarında somut gösterileri de Niğde Süt Üreticiler birliğinin saygın bir kuruluş olarak Niğde kamuoyunda bilinmesi olmasıdır. Unutulmamalıdır ki bu saygınlık sizlerin, yani birlik üyelerimizindir.  Sizlerle bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz inşallah. Bugün birliğimiz tarım platformu üyesi olmuşsa Niğde Tarım fuarının yapılmasına katkı vermişse Üniversite, Ticaret Bakanlığı ve Ahiler kalkınma ajansıyla ortak projeler yapıyorsa KOSGEB ile girişimcilik kursu düzenliyorsa bilin ki bizlere verdiğiniz emaneti en iyi şekilde taşıyoruzdur” dedi.


 
Editör: TE Bilişim