Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarının mayınlı tuzağı sonrası çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit düşmesi, 9 askerimizin yaralanması tüm ulusumuzu derin bir üzüntüye boğmuştur.

Görür konuyla ilgili olarak yayınladığı mesajda; “Bu haber tüm ulusumuzu olduğu gibi üniversitemizi de derin bir üzüntüye boğmuştur. Terör örgütünün, milletçe bizlere büyük acı yaşatan hain saldırılarını nefret ve şiddetle kınıyoruz. Birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan ve amacı sadece şiddet olan saldırıları ile çirkin yüzünü göstermeye devam eden terör örgütü ve onlara destek veren yandaşları asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Milletimizin yüreğinde derin yaralar açan bu alçak saldırılara verilecek en anlamlı yanıt birlik ve beraberlik içinde sağduyuyla hareket etmek olacaktır” dedi.

Görür; “Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü ile onları içte ve dışta destekleyen yandaşlarını bir kez daha şiddetle kınıyor, aziz vatanımızı korurken şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” diyerek mesajına son verdi.
Editör: TE Bilişim