“Devlette süreklilik esastır” diyen Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Tekne; “Adalet Bakanlığımızın ve değerli Milletvekillerimizin ve Sayın Valimizin girişimleriyle Adalet Bakanlığı şanına yakışır bir şekilde Niğde ve Niğdeliye yakışır bir Adliye Sarayı yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde şunları belirtti: “Adliyemiz halen eski binasında hizmet yürütmeye çalışmaktadır. Bizim girişimlerimizle Sayın Valimiz, İl Genel Meclis Başkanımız ve üyelerinin katkıları ile Adliye Hizmet binamızın yanında bulunan İl Özel İdaremize ait binanın 2. Katı Adliyemize tahsis edilmiştir. Burada tadilat çalışmalarımız devam etmektedir.

Yaklaşık bir hafta on gün içerisinde kısmetse Adliye binamız içerisinde bulunan Hukuk Mahkemelerimizi özellikle İş Mahkememizi İl Özel İdaremize ait binasında tahsis edilen 2. Katına taşıyacağız. Sağ olsunlar, İl Özel İdaresi’nin bize tahsis 1. ve 2. Katlarda 2 yıl süreyle buradan değerli Niğde halkına hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim