Bor  Belediyesi'nin Acıgöl mezarlığında  yürüttüğü çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 

 

İlçemiz Acıgöl mevkisinde  mevcut olan mezarlığın çevre düzenlemesi yapılırken, mezarlığın içinde yürüyüşün kolay yapılması için kilitli parkeler ile geçiş yolları yapılıyor.

 

 

Mezarlık içi yol çalışmalarının ve çevre düzenlemelerinin  tüm hızıyla süreceğini  ifade eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat : "Bor  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler  tarafından mezarlık içindeki yabani otlar ve dikenler temizlendi. Ayrıca mevcut olan ağaçların bakımı yapılıp çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Biz belediye olarak mezarlığımızın daha modern bir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız yakınlarının kabirlerini rahatlıkla ziyaret edebilecekler. Mezarlık içinde vatandaşlarımız gitmek isteği her yere yapılan parkeli yol sayesinde rahatlıkla gidebilecekler. Bilindiği üzere soğuk kış ayların da yağmur ve kardan kaynaklanan çamur yüzünden vatandaşlarımız yakınlarının kabirlerine ulaşırken epey bir zorluk çekiyorlardı.Yaptığımız bu çalışmalar sonrasında inşallah Acıgöl mezarlığımızda bulunan kabirlerimize , vatandaşlarımızın çamurlu ve pis yollardan geçişini önleyerek daha temiz ve kolay yoldan kabirlere ulaşmalarını sağlayacağız '' dedi.

 

 

Yapılan bu çalışmalar sonrasında vatandaşların olumlu tepkisi ise ; insanlar istemeyerekten farkında olmadan mezarların üzerinden geçiyordu çok iyi olmuş derken Başkan Erat'a teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

Editör: TE Bilişim