24. yaşın gururunu ve mutluluğunu yaşayan 51 Haber Gazetesi, Niğde’de yayın gurubu olarak kurumsal ismini sürdürmeye devam ediyor.

 

 51 Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver gazetenin kuruluşunun kutlandığı şu günlerde gazetenin bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.  Ünver, “   Her yaş gününde bir yıl daha yaşlanmanın burukluğu yanında bu günlere ulaşmanın mutluluğu ve gururu da vardır. Kurumlar için de böyledir yaşlanma.

 

12 Aralık 1990 diye atılmış doğum tarihi. Dile kolay tam 24 yıl olmuş. Niğde’nin en eski ve köklü basın kuruluşlarından 51 Haber Gazetesi soğuk bir kış gününde doğdu. İsmet Ünver ve arkadaşları ile birlikte bu güne gelinen süreçte zaman zaman haftalık, zaman zaman aylık, zaman zaman da günlük yayın yaptı. Ancak yayın politikasından asla tavız vermedi. Ekonomik şartlardan dolayı kapanma noktasına geldi. Ancak memleket sevdası, meslek aşkı pes ettirmedi. En önemlisi de doğruları yazan bu kalem hiçbir zaman satılmadı.

23 yıldan beri bıkmadan usanmadan yılmadan yayın politikasını değiştirmeden sürdüren 51 Haber Gazetesi bundan sonrada günlük yayın hayatını sürdürmeye kararlıdır. Bundan 23 yıl önce yola çıktığımız heyecanı bitirmeden aynı şevk aynı aşkla almış olduğumuz sorumluluğun bilinciyle yolumuza devam etmekte kararlı olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.


 

Editör: TE Bilişim